Ik help je kiezen

want uitstellen geeft stress en onrust

Zit je in de bovenbouw van vmbo, havo, vwo of MBO-4? Ben je van plan om open dagen van MBO-instellingen, hogescholen of universiteiten te bezoeken en wil je dat graag gericht doen? Heb je nog geen idee welke studie bij jou past? Ben je gestopt met je studie en weet je niet welke studie je nu moet kiezen?

Herken jij jezelf hierin:

  • Ik heb geen idee welke studie bij mij past
  • Ik twijfel tussen een paar studies en wil graag hulp bij de definitieve keuze
  • Ik kies voor een numerus fixus studie of ben uitgeloot en zoek (alvast) een plan B

Twijfelen is niet vreemd, raar of ongewoon

Niet weten welke studie je wilt gaan doen is niet vreemd, raar of ongewoon. Bijna de helft van de scholieren in het eindexamenjaar twijfelt nog over hun studiekeuze of hebben nog geen idee (onderzoek Qompas december 2020). Studeren of een opleiding volgen gaat over jouw toekomst. Je wilt de juiste weg in slaan. Jouw tijd en energie stoppen in iets waar je vleugels van krijgt. Waar je je met plezier voor inzet. Omdat je er niet uitkomt, heb je de neiging de keuze voor je uit te schuiven, maar uiteindelijk geeft dat alleen maar meer stress en onrust. Op goed bedoelde adviezen van je ouders zit je niet te wachten. Je zoekt het liever zelf uit. Maar, hoe dan?

Buro bruisvogel werkt met de Studiekeuze Bootcamp® methode en helpt jou in één dagdeel jouw persoonlijke studie top 5 in beeld te brengen. Samen stellen we ook een actieplan op. Heel praktisch en concreet. Hiermee weet jij precies welke stappen je kunt zetten om tot de juiste studiekeuze te komen.

Ken jij jezelf goed genoeg?

Weten wie je bent, waar je goed in bent, wat je motiveert en waar je energie van krijgt, is het fundament van een goede studiekeuze. Ook het ontdekken welke taken en werkzaamheden het beste bij jou passen, helpen je om te komen bij wat bij jou past en wat je wilt. Een Studiekeuze Bootcamp ® bij buro bruisvogel helpt jou daarbij.

Studiekeuze Bootcamp® in vogelvlucht

Buro bruisvogel vindt het belangrijk dat je kiest met je hoofd én je hart. We maken gebruik van de Studiekeuze Bootcamp® methode waarbij we in een persoonlijk, intensief en gestructureerd traject van 4 uur komen tot:

  • Meer inzicht in jezelf (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik) met de op DISC gebaseerde Student Profiel Analyse (SPA). De SPA is een betrouwbaar gedragsassessment dat je vooraf online invult
  • Jouw persoonlijke Studie top 5
  • Jouw persoonlijke actieplan waarmee je zelf aan de slag gaat om je definitieve studiekeuze te maken (inclusief arbeidsmarkt perspectief)

Dat doen we gewoon bij mij thuis aan de keukentafel. Een studie kiezen die past bij jouw interesses, capaciteiten en talenten geeft (zelf)vertrouwen en rust en is de eerste stap op weg naar een bruisende studietijd!

Stel het niet langer uit en bel of app nog vandaag voor een eerste kennismaking. Wedden dat het je helpt!

Kosten

Een Studiekeuze Bootcamp® bij buro bruisvogel kost € 499,- inclusief btw.

Interesse? Meld je hier aan!

Klik op de gekleurde bruisvogeltjes hieronder voor de andere Bootcamp® programma’s van buro bruisvogel.


Beken je kleur

met DISC